محل تبلیغات شما
د خبر ۷۲۸۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - 16 May 2020
برنج‌کاران مازندرانی سالانه طی سه مرحله مزارع جلگه‌ای خود را زیر کشت برنج می‌برند، مرحله اول که از اواخر اسفند شروع می‌شود، آماده‌سازی مزارع و خزانه‌گیری برنج است، و بعد از آن نوبت به مرحله دوم یعنی کاشت بذر یا همان نشاء» در کل زمین می‌رسد، مرحله سوم هم برداشت محصول در ماه شهریور انجام می‌شود.

نزدیک به یک دهه است که شاهد مکانیزه‌شدن صنعت کشاورزی و به دنبال آن کاهش زمان و هزینه‌های اجرایی کاشت و برداشت برنج در مازندران هستیم، اما هنوز عده‌ی زیادی از برنج‌کاران مازنی هیچ اعتقادی به مکانیزه‌شدن کشاورزی پیدا نکرده‌اند و به شکل کاملاً سنتی و با همان اسلوب قدیمی و همیشگی توسط نیروی انسانی و با متحمل‌شدن هزینه‌ای چند برابر بیشتر، نشاء برنج را انجام می‌دهند.

باید خودمان را ببخشیم ...

مزدک، ترسوی استانداردی که نگرانش هستیم

عکس/اسدالله یکتا عکس پسرانش را رو کرد

برنج ,مرحله ,نشاء ,عکس ,مکانیزه‌شدن ,کاشت ,نشاء برنج ,برنج در ,در مازندارن ,و با ,و به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فعالیت نوروز علیپور در زمینه ساخت فیلم فایل های تخصصی رشته ارشد حسابداری فرنوشا طراحی مکانیزمها و دینامیک ماشین پویاسازان فناوری اطلاعات بـانـوی شـهـر رویــا cepmyguge فیلیپس سرویس تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی فیلیپس Philips مدل لباس مانتو کت دامن سارافن مجلسی بیرونی اداری زنانه بچگانه دخترانه پسرانه هواداران مهرداد مهریار